De VAPRO Deelnemersanalyse

De tijdsinvestering is minimaal. Wel is het een voorwaarde dat je bij een bedrijf in de industrie werkt. Het praktijkassessment van de deelnemersanalyse vindt namelijk plaats in jouw eigen werkomgeving. Het is echter niet nodig dat er iemand van jouw bedrijf aanwezig is tijdens het praktijkassessment.

Wat moet je voor de VAPRO Deelnemersanalyse doen?

De Deelnemersanalyse bestaat uit verschillende onderdelen, afhankelijk van het niveau:

  • Theorieassessment: je maakt één (VAPRO Basisoperator) of drie online toetsen (VAPRO A en B) of een online zelfscan en drie online toetsen (VAPRO C). Je bent per toets maximaal twee uur bezig.
  • Praktijkassessment: je doorloopt samen met een VAPRO consultant in twee uur fysiek het (deel van het) productieproces waar je werkzaam bent. Waar mogelijk voer je handelingen uit of je legt uit hoe je zou handelen. De VAPRO consultant stelt je ook vragen.

Het theorie en praktijkassessment vinden plaats op twee verschillende dagen.

Wat kost de VAPRO Deelnemersanalyse?

De VAPRO Deelnemersanalyse Basisoperator, A en B kost € 510,-.
De VAPRO Deelnemersanalyse C kost €600,-.

Wat krijg je daarvoor?

Je krijgt daarvoor de volgende onderdelen:

  • Het organiseren en plannen van de Deelnemersanalyse door VAPRO.
  • Toegang tot het online toets systeem voor het theorieassessment.
  • Het inzetten van een VAPRO consultant voor het praktijkassessment.
  • Een adviesrapport op maat, dat helder beschrijft aan welke onderwerpen je nog extra aandacht moet besteden. Met tevens advies aangaande alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je zelfstandig voor te bereiden op de Meesterproef. Denk hierbij bij aan welke boeken en e-learning je nodig hebt.

Wat wordt er van jouw bedrijf verwacht?

De tijdsinvestering is minimaal. Wel is het een voorwaarde dat je bij een bedrijf in de industrie werkt. Het praktijkassessment van de Deelnemersanalyse vindt namelijk plaats in jouw eigen werkomgeving. Het is echter niet nodig dat er iemand van jouw bedrijf aanwezig is tijdens het praktijkassessment.