VAPRO Inzetbaarheidscertificaat (VIC)

Naast reguliere BBL-trajecten heeft VAPRO ook een versneld opleidingstraject voor kandidaten van alle leeftijden met MBO+ werk- en denkniveau die zich willen (om)scholen tot (proces)operator B.

Investeren in de toekomst
Voor medewerkers met ervaring in de procestechniek maar zonder diploma, of medewerkers mét een MBO-diploma maar nog zonder ervaring kan het VAPRO Inzetbaarheids certificaat een uitkomst zijn. Dat biedt in relatief korte tijd een stevige theoretische basis én serieuze praktijkervaring in de procesindustrie toegesneden op de plek waar uw werknemer zijn taken dient uit te voeren.

Theorie & praktijk
De opleiding bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel van een half jaar. In deze praktijkperiode werkt de medewerkere aan een deelproces. Hij of zij maakt zelfstandig een aantal praktijkopdrachten, waarbij de opdrachtgever en een docent van VAPRO een begeleidende rol vervullen. Aan het einde van de praktijkperiode wordt een observatie en proeve van bekwaamheid afgenomen. Bij het succesvol afronden van het theoriedeel én het praktijkdeel, ontvangt de medewerker het VAPRO Inzetbaarheids certificaat.

Investering
Door te investeren in de opleiding van medewerkers, investeer je feitelijk in de toekomst van je eigen bedrijf. Bovendien biedt VAPRO een erkend opleidingstraject met gunstige voorwaarden, waaronder:
– 20 x 3 uur theorieles van een docent van VAPRO
– Leermiddelen (online omgeving en boeken)
– 3 examenmomenten voor de theorietoetsen
– VAPRO Inzetbaarheidscertificaat (landelijk erkend)

Inschrijven
Hebt u medewerkers waarvoor dit opleidingstraject geschikt kan zijn? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van opleiding op uw bedrijf? Neem contact met ons op via deze pagina.

VAPRO Detachering certificaat
Bij VAPRO Detachering kunnen degene terecht die nog een baan zoeken in de procesindustrie. Zij krijgen daar een opleidingstraject dat bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Het VAPRO Detacheringcertificaat wordt gegeven op een MBO niveau 3-opleiding (operator B). Met dit certificaat kunnen medewerkers zich verder ontwikkelen tot volwaardig operator. Ga naar www.vaprodetachering.nl voor alle info.