Empowering people and industries

Wij geloven in de factor mens in de industrie. En wij geloven in de mogelijkheden van mensen om te groeien. Daarom helpt VAPRO om mensen een werkleven lang in hun kracht te zetten en daarmee beter te laten presteren op de werkvloer.

Over VAPRO opleidingen

Opleidingen?

De groei van mensen staat bij ons centraal. Opleiden is één van de middelen om tot deze groei te komen. VAPRO levert al bijna 65 jaar kwalitatief hoogwaardige opleidingen. Sinds 1956 hebben wij duizenden bedrijven naar volle tevredenheid aan honderdduizenden goed opgeleide medewerkers geholpen.

Afhankelijk van de situatie die bij u past biedt VAPRO operator opleidingen aan om:

  • Kennis te maken met een productie omgeving (Productiemedewerker)
  • Te leren in lesgroepen (Klassikale mbo routes)
  • Te leren zoals je het zelf wil (Zelfstudieroute)
  • Een branchespecifieke opleiding te volgen (Branchespecifieke opleidingen)

Past een bepaalde vorm van leren niet meer bij uw situatie, dan is wisselen van leerroute mogelijk. Let op: wisselen van leerroute brengt meestal extra toetsing en kosten met zich mee.

Vakmanschap

We zijn gedreven en bevlogen. Inhoudelijk sterk. We leiden niet alleen anderen op tot vakmannen, we zijn het zelf ook.

Toegewijd

Werkgevers. Werknemers. Jongeren. Ouderen. We hebben het vermogen om onszelf in hun situatie te verplaatsen en helpen om impact te maken.

Maatgevend

We zijn actief en flexibel en benutten kansen. We boren nieuwe markten aan en omarmen uitdagingen. We zoeken naar de beste oplossingen die leiden tot het hoogste rendement.

Betrouwbaar

Ons plichtsbesef is sterk ontwikkeld. Mensen moeten van ons op aankunnen. We zijn stevig en vertrouwd.

Onze roots liggen in de industrie

VAPRO is van oudsher een instituut dat industriële bedrijven helpt om hun werknemers zich te laten ontplooien op een manier die impact maakt. Sinds de oprichting in 1956 hebben we duizenden ondernemingen aan goed geschoold personeel geholpen. We hebben honderdduizenden operators opgeleid, tot in China en Indonesië aan toe. We hebben wereldwijd impact gemaakt en weten hoe cruciaal de menselijke factor is in branches die worden voortgestuwd door technologische ontwikkelingen.