Empowering people and industries

Wij geloven in de factor mens in de industrie. En wij geloven in de mogelijkheden van mensen om te groeien. Daarom helpt VAPRO om mensen een werkleven lang in hun kracht te zetten en daarmee beter te laten presteren op de werkvloer.

Over VAPRO

Waarom opleiden met VAPRO?

De groei van mensen staat bij ons centraal. Opleiden is een van de middelen om tot deze groei te komen. VAPRO levert sinds jaar en dag kwalitatief hoogwaardige opleidingen, met als eindstation het door de branche (h)erkende VAPRO branchediploma.

Voor VAPRO is opleiden meer dan het aanleren van vaardigheden en technieken en het doceren van kennis. De impact van opleiden ontstaat door een gerichte aanpak en directe toepassing in de praktijk. De praktijk staat daarbij altijd centraal. Wij geloven dat je het meest leert, als je de kennis en vaardigheden ook direct in de praktijk kunt toepassen.

Vakmanschap

We zijn gedreven en bevlogen. Inhoudelijk sterk. We leiden niet alleen anderen op tot vakmannen, we zijn het zelf ook.

Toegewijd

Werkgevers. Werknemers. Jongeren. Ouderen. We hebben het vermogen om onszelf in hun situatie te verplaatsen en helpen om impact te maken.

Maatgevend

We zijn actief en flexibel en benutten kansen. We boren nieuwe markten aan en omarmen uitdagingen. We zoeken naar de beste oplossingen die leiden tot het hoogste rendement.

Betrouwbaar

Ons plichtsbesef is sterk ontwikkeld. Mensen moeten van ons op aankunnen. We zijn stevig en vertrouwd.

Onze roots liggen in de industrie

VAPRO is van oudsher een instituut dat industriƫle bedrijven helpt om hun werknemers zich te laten ontplooien op een manier die impact maakt. Sinds de oprichting in 1956 hebben we duizenden ondernemingen aan goed geschoold personeel geholpen. We hebben honderdduizenden operators opgeleid, tot in China en Indonesiƫ aan toe. We hebben wereldwijd impact gemaakt en weten hoe cruciaal de menselijke factor is in branches die worden voortgestuwd door technologische ontwikkelingen.